Våren är verkligen här och det med besked. Bättre sista april kunde vi inte ha. Vackert väder, rekordmånga besökande samtidigt rapporter från polisen att det gick lugnt till under helgen. Det är många som har hört av sig och gärna vill att ODs framträdande på trappan till Carolina Rediviva efter mösspåtagningen ska bli en tradition framöver – och det hoppas jag också. Lördagen blev en heldag med forsränning där jag utsåg rektors favorit, sillunch, mösspåtagning, ODs konsert, Allmänna sången och CC:s fina tal vid Gunillaklockan på kvällen samt några besök på nationer. Varannan vatten hörsammades av många  och flaskorna tog slut. På söndagen blev det majmiddag på Norrlands för min del.

Stort tack till alla som på olika sätt gjorde helgens firande till en folkfest för oss alla!

IMG_2697 IMG_2763 IMG_2744