Den internationella Kruut-panelen har nu lämnat sin rapport, med iakttagelser, reflektioner, slutsatser och rekommendationer. Rekommendationerna presenterades i kvalitetskommittén i förra veckan och i rektors ledningsråd idag. Panelrapporten blir nu en viktig del av den slutrapport som Kruut-sekretariatet sammanställer och som kommer att offentliggöras i januari.
Vi diskuterade även anställningar efter 67 års ålder på dagens ledningsråd. Det har gjorts en uppföljning av hanteringen de tre sista åren och det kommer ett förslag på riktlinjer på remiss i december.

Det var en festlig helg. Jag fick uppleva mitt livs första Caprice och fick även den stora äran att bli utnämnd till moster. I mitt tacktal på kvällen efter middagen fick jag erkänna att jag mimar till och med i duschen. Sjunga har aldrig varit min starka sida. Men det finns så många andra som kan det.

Igår beskådade jag det fina adventsfyrverkeriet. Massor av folk hade samlats i kylan uppe vid slottet för att se ( och höra) fyrverkeriet.