Som ni säkert har märkt har det varit stora problem med vår hemsida i fredags och det har fortsatt periodvis under helgen. Både server och backupservern kraschade i stort sett samtidigt. Sådant som inte får hända men det hände ändå. Det kommer att bli en ordentlig genomgång av vad som har hänt och vad vi ska göra framöver för att minimera risker. Men nu vill jag främst tacka alla de som ställt upp och slitet hela helgen för att få ordning på vårt system.

Fredagen spenderade några av oss i Lund. Det var deras promotionshögtid och för en gångs skull är det inte samma dag som vår högtid. Vår promotion är nu på fredag och jag hoppas att det fina sommarvärdet håller i sig. I lördags var det utdelning av Gustaf Adolfs medaljer och utmärkelsen Nit och redlighet i rikets tjänst. Det var roligt att få träffa så många medarbetare som med stort engagemang och kompetens arbetar för vårt universitet på olika sätt i många år. Efter utdelningen gick flertalet av oss på Allmänna sångens vårkonsert och njöt av vacker sång och musik.