Vårsolen skiner in på arbetsrummet, skönt med ljus och sol!

På dagen Ledningsråd kommer vi att ägna en hel del tid åt svaret på remissen ”Prestationsbaserad resurstilldelning”, detta är den nationella remissen som rör forskning (Flodis). Lätt att förväxla med vår interna som rör utbildning. En del frågor är områdena helt överens om men i andra delar spretar remissvaren och vi får diskutera ihop ett bra remissvar för Uppsala universitet som helhet på dagens ledningsråd.

Imorgon är det Hugo Valentin föreläsning, blir den tionde föreläsningen till Hugo Valetins minne.  Prof. Ulrich Herbert från Albert-Ludwigs-Universität Freiburg föreläser om “Ten Million Aliens on German Soil – The Origins, Dimensions and Impacts of Forced Labour in Nazi Germany “ Välkomna till Sal X, Universitetshuset, Uppsala kl. 19.15 den 6 mars.

Annat som är på gång i veckan är mitt första möte med Studentsamverkan imorgon, en grupp från Norge kommer på onsdag för att diskutera Bologna och Bildning, jag ska vara med i SUHFs framtidsgrupp på torsdag, och på fredag är det Anders Walls stipendieutdelning. En omväxlande och spännande vecka ligger framför mig.