Dagens första möte ägnades åt genomgång av kalenderärenden, förfrågningar och möten. Det är mycket som kommer in nu men vi hanterar och besvarar så snabbt vi bara kan! Större delar av förmiddagen ägnades åt kommunikations- och mediefrågor. Anders och jag fick en genomgång om frågor som har varit i hetluften och sånt som är på gång. Sedan spände kommunikationsdirektör Pernilla Björk blicken i oss och sa till oss att vi ska på medieutbildning, och att det kommer att blr tufft! Undrar om det är för att det verkligen är en tuff utbildning, eller för hon bedömer vi är mediala klantar? Kanske både och.

På eftermiddagen var jag och träffade ordförande Arne Forsell och VD Kenth Berg vid Akademiförvaltningen. Jag fick en gedigen genomgång om tillgångar i skog, mark, fastigheter och finanspapper. Tack!

Dagen avslutades med en fotosession för Universen, det behövs bilder till nästa nummer där både jag och Anders är intervjuade. Att se allvarlig ut eller le och skratta på kommando är inte lätt, det blir oftast tvärtom. Nu sitter jag på tåget på väg för att träffa familjen, önskar er alla en fin helg med nära och kära! Vänliga hälsningar Eva