Det blev en kul bandyhelg med fint väder. Hoppas ni alla fick njuta av helgen, med eller utan bandy.

Vi har besök av Rotarys International president Elect, Mr Sakuju Tanaka. Institutionen för freds- och konfliktforskning har blivit ett av Rotarys sex så kallade Rotary Peace Centers i stor internationell konkurrens. Det innebär att vi från och med i höst tar emot 10-12 Rotary Fellows med stipendier.

 Nu är jag på väg till Stockholm för planeringsmöte med konsistoriets ordförande Hans Dalborg,  därefter möte med KAW’s huvudmannaråd och sent i eftermiddag blir det möte Stockholms läns landsting, KI och Uppsala läns landsting. Fullmatad dag i Stockholm och skönt att kunnna få ihop flera möten samma dag. Imorgon bär det av på internat med Senaten och på onsdag är det SUHFs förbundsförsamling i Umeå. Möte med Akademiförvaltningen, besök av Lars Leijonborg, och Länsstyrelsens insynsråd är några andra saker som är på gång i veckan. Jag berättar mer framöver här i bloggen!